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Publikation: Zeitschriftenartikel

Resolving coffee roasting-degree phases based on the analysis of volatile compounds in the roasting off-gas by photoionization time-of-flight mass spectrometry (PI-TOFMS) and statistical data analysis


Grunddaten

Titel Resolving coffee roasting-degree phases based on the analysis of volatile compounds in the roasting off-gas by photoionization time-of-flight mass spectrometry (PI-TOFMS) and statistical data analysis
Untertitel toward a PI-TOFMS roasting model
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry : a publication of the American Chemical Society. - Columbus, Ohio : American Chemical Soc
Erscheinungsjahr 2016
Seiten (von – bis) 5223 – 5231
Band 64
Heft-Nr. 25
Jahr 2016
Publikationsform Druckschrift
Publikationsart Zeitschriftenartikel
Sprache Englisch
Letzte Änderung 05.08.2016 05:04:22
Bearbeitungsstatus durch UB Rostock abschließend validiert
Dauerhafte URL http://purl.uni-rostock.de/fodb/pub/52509
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Autoren

Czech, Hendryk
Schepler, Claudia
Klingbeil, Sophie
Ehlert, Sven
Howell, Jessalin
Zimmermann, Ralf Link zur UB Rostock Link zum GBV-Katalog

Einrichtung

MNF/Institut für Chemie (IfCh)